Karikagyűrű workshop

A karikagyűrű készítő workshopunkat Nektek ajánljuk, ha szeretétek az esküvő előtti készülődést még személyesebbé tenni, egy teljes napot csak egymásnak szentelni a sok teendő közt. Számunkra is különleges élmény egy ilyen eseménybe bekapcsolódni, besegíteni, egyik kedvenc workshopunk. Ha van ötletetek, ha nincs, mi segítünk kitalálni és elkészíteni a tökéletes gyűrűpárt, ami csak a Tiétek!

A workshop úgy épül fel, hogy két alkalommal találkozunk. Ilyenkor csak mi hárman vagyunk a műhelyben.
Első alkalommal átbeszéljük az ötleteket, koncepciót alkotunk és feltérképezzük a műhely adta lehetőségeket, megvalósult példákból is inspirálódhatunk. Gyűrűméretet veszünk, kiválasztjuk az anyagokat, így a gyűrűk várható súlyát is meg tudjuk becsülni.
A második alkalom maga a workshop, amelyre egy teljes napot szánunk. A gyűrűkészítés teljes folyamata a Ti kezetekben van, amellett, hogy minden mozdulatotokat vigyázó szemek irányítják és kísérik. Romantikusabb párok egymásnak készítik a gyűrűket, de akad, aki maga veszi kézbe szerelme zálogának megformálását.
A workshop hangulatot és a megvalósítás fázisait végig fotózzuk, az albumot pedig az ifjú párnak ajándékozzuk a nap végén.

A workshop költsége a részvételi díjból (80 000 Ft páronként), illetve anyagköltségből áll össze (ez a mindenkori napi árfolyamon, az elkészült gyűrűk lemérésével kalkulálható). Az anyagköltség jelentősen csökkenthető, ha van beáldozható törtaranyatok, amelyet színtől és karátszámtól függetlenül be tudunk számíttatni az anyagvásárlásnál.


konzultációs időpontot kérek

    

    

    

   

Sorrend: