Csapat

Rita

Besnyői Rita építész, ötvös, a műhely alapítója

Építészként végeztem a műegyetemen, később kerültek előtérbe nálam a kisebb tárgyak, ékszerek. Az anyagokhoz való vonzódásom és szeretetem itt gyökerezhet, de álmomban sem gondoltam, hogy egyszer tanítani fogok. 

A közösségi műhely alapötlete hamar megszületett, de az évek alatt mindig formálódik, a Ti igényeitek és az én fejlődésem által. Szeretem a tapasztalataimat megosztani, sokszor éreztem már a közös energiák mágikus erejét, és hiszek abban, hogy az átadott tudást máshonnan visszakapom. Szeretek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, fontos nekem a környezettudatosság, saját alkotótevékenységemben a személyes élményeken túl ez motivál. 

Szívesen dolgozom művészetterápiás eszközökkel, melyek észrevétlenül oldják a gátakat és a feszültséget, segítenek az önismeret, az elmélyült alkotás és lelassulás megvalósításában.

hangonyou.hu

@hangonyoujewelry

 

Eszter

Vadászy Eszter pedagógus, ötvös

A két szakmám gyakran kapcsolódik össze, segíti egymást. Akár gyerekekkel, akár felnőttekkel foglalkozom, facilitátorként vagyok köztük és mind a folyamatot, mind a végeredményt alkotásnak élem át.
A folyamat, melyben létrejön valami, lelki gyakorlat, gazdagabbá tesz.
Gigi
Görgényi Gizella ötvös, aranyműves

Luca

Sági Luca
fémműves tervező, ötvös

Számomra az ötvösség különböző ágak, irányok  -  a művészet, design, kézművesség, alkalmazott iparművészet, szakma és mesterség – inspiráló egyvelege és a lehetőségek tárháza.
A Kisképző , MOME, Royal Academy of Fine Arts Antwerp elvégzése után kezdtem el tanítani a Kredencben, ahol fő célom, hogy a technikai ismeretek mellett az alkotás örömét osszam meg a csoporttal.


momoluc.com
@momo_luc
@1063c_jewellery

Kata
Tóth Katalin ötvös, aranyműves
A szakmát 2010-ben kezdtem el tanulni, 2018-ban csatlakoztam a Kredenc műteremhez.  Örömmel tölt el, hogy itt olyan élményt kap a workshopoló, amire hosszú ideig emlékezhet, olyan ékszerek elkészítéséhez segíthetem hozzá őket, ami teljesen egyedi, különleges, amit saját maguk vagy szeretteik büszkén hordhatnak. Jó egy-egy ilyen program részesének lenni!
Szuper szokott lenni a hangulat, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek!
.