DIY wedding band workshop

A karikagyűrű készítő workshopunkat Nektek ajánljuk, ha szeretétek az esküvő előtti készülődést még személyesebbé tenni, egy teljes napot csak egymásnak szentelni a sok teendő közt. Számunkra is különleges élmény egy ilyen eseménybe bekapcsolódni, besegíteni, egyik kedvenc workshopunk. Ha van ötletetek, ha nincs, mi segítünk kitalálni és elkészíteni a tökéletes gyűrűpárt, ami csak a Tiétek!

A workshop úgy épül fel, hogy két alkalommal találkozunk. Ilyenkor csak mi hárman vagyunk a műhelyben.
Első alkalommal átbeszéljük az ötleteket, koncepciót alkotunk és feltérképezzük a műhely adta lehetőségeket, megvalósult példákból is inspirálódhatunk. Gyűrűméretet veszünk, kiválasztjuk az anyagokat, így a gyűrűk várható súlyát is meg tudjuk becsülni.
A második alkalom maga a workshop, amelyre egy teljes napot szánunk. A gyűrűkészítés teljes folyamata a Ti kezetekben van, amellett, hogy minden mozdulatotokat vigyázó szemek irányítják és kísérik. Romantikusabb párok egymásnak készítik a gyűrűket, de akad, aki maga veszi kézbe szerelme zálogának megformálását.
A workshop hangulatot és a megvalósítás fázisait végig fotózzuk, az albumot pedig az ifjú párnak ajándékozzuk a nap végén.

A workshop költsége a részvételi díjból (80 000 Ft páronként), illetve anyagköltségből áll össze (ez a mindenkori napi árfolyamon, az elkészült gyűrűk lemérésével kalkulálható). Az anyagköltség jelentősen csökkenthető, ha van beáldozható törtaranyatok, amelyet színtől és karátszámtól függetlenül be tudunk számíttatni az anyagvásárlásnál.


konzultációs időpontot kérek

    

    

    

   

Sort by: