PRO workshops

A Kredenc PRO workshopjai valójában tematikus mini tanfolyamok, amelyeket akkor ajánlunk Neked, ha már van egy biztos alap tudásod az ötvösség területén. Itt olyan különleges technikákkal ismerkedhetsz meg, amikkel bővítheted az eszköztáradat, különleges tudásra is szert tehetsz a hagyományos technikákon túl.
Ezeket a workshopokat rendszerint meghívott “vendég” művészek tartják, akik saját alkotó tevékenységükbe engednek bepillantást, amikor egy általuk gyakorolt vagy kikísérletezett technikát osztanak meg velünk. Ezek a foglalkozások általában egy-két-három estés, vagy hétvégi alkalmakra esnek, igazán intenzív élményt adnak az adott témában.
Ilyen workshopon ismerkedtünk már például az egzotikus fákkal és megmunkálásukkal Zámori Eszter segítségével, a japán mokume technikával Lenzsér-Mezei Katával, a patinázással, vagy a tűzzománcozással is. De felkerülnek a naptárba olyan témák is, mint a szoliter gyűrű készítés vagy a lánckészítés, amik a hagyományos ötvös mesterség egy emelt szintjére vezetnek.
Hasonlóan izgalmasak azok a workshopok, amelyek a kortárs művészetek eszköztárával dolgoznak, művészetterápiás vagy intuitív módszerekre fókuszálnak, ezáltal akár eddig ismeretlen szegletét ébresztik fel kreativitásunknak. Külföldi vendégeink közt olyan egyéniségek is megfordultak, mint Jorge Manilla vagy Hans Stofer, akik nem csak a technikai tudásunkra, de az alkotói hozzáállásunkra, az egész kreatív folyamatra hatással lehettek.

   

     

 

Sort by: