4-month jewelry course

A négy hónapos ötvös kurzust Neked találtuk ki, ha szeretnél egy biztos alap tudásra szert tenni ebben a csodálatos mesterségben, vagy meglévő tudásodat szeretnéd elmélyíteni, esetleg valamelyik művészeti szakképző iskolába készülsz vagy szeretnél egy próbát tenni, mielőtt elköteleződnél. 

A kezdő csoportjainkban az ötvösség alap fogásain keresztül hétről hétre megismerkedünk egy új technikával, így a 16. hét felé már egész komplex, összetett tárgyakat is alkothattok. A kurzus a hajlítástól, reszeléstől, fűrészeléstől kezdve a kovácsoláson, domborításon, hengerlésen keresztül a forrasztásig, polírozásig sokféle lehetőséget tartogat. Mindenki saját terveken keresztül sajátítja el a technikákat, és arra szánhat a legtöbb időt, amelyik leginkább közel áll a szívéhez. Réz tárgyakon gyakorlunk, de aki szeretne, bármelyik technikánál használhat ezüstöt is, amit külön megbeszélünk.

A haladó csoportokban mindezeken túl általában előtérbe kerülnek az alternatív és kortárs technikák, sokszor a csoport felvetése mentén haladunk tovább, egymást inspirálva alkotunk. 

A kurzus 16 alkalomból áll, hetente egyszer találkozunk, 3 órás foglalkozásokon.

kérd el a részletes tematikákat emailben!

 

   

   

   

 Sort by: